Uşak 1 Şubesi

MEHMET AKİF İNAN'ın UŞAK YILLARI PANELİ

Mehmet Akif İnan Vakfı ile birlikte kurucu genel başkanımız merhum Mehmet Akif İnan'ın Uşak'ta görev yaptığı yılları Mehmet Akif İnan Vakfı başkanı Hıdır YILDIRIM yöneticiliğinde düzenlenen panelde talebeleri Hüseyin Tanrıverdi, Veli Demir ve Arif Altunbaş'tan dinledik.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Memur-Sen Uşak İl Temsilcisi ve şube başkanımız Bilal KARA'nın açılış konuşmasının ardından Uşak AK Parti Milletvekilleri Fahrettin TUĞRUL ve İsmail GÜNEŞ'in selamlama konuşmaları ile devam etti.

          

Konuşmaların ardından kurucu genel başkanımız rahmetli Mehmet Akif İNAN'ın hayatının yer aldığı video gösteri gerçekleştirildi. Akabinde panelistlerimizin anlatımıyla fikir ve dava adamı Mehmet Akif İNAN'ın Uşak'ta öğretmenlik yaptığı yıllara ait anıların anlatıldığı gecede programa katılan gönüldaşlarımız hem duygulandı hem de derin düşüncelere daldı.

   

"Bütün Giysileri Yırtsak Yeridir.

Yeter Bize Vefa Elbiseleri" dizelerinin yazarı kurucu genel başkanımız merhum Mehmet Akif İnan'a ahde vefa örneği olarak düzenlediğimiz programımızın gerçekleşmesinde büyük katkıları olan Mehmet Akif İnan Vakfı başkanı Hıdır Yıldırım'a ve panelistler Hüseyin Tanrıverdi, Veli Demir ve Arif Altunbaş'a şükranlarımızı sunarız. Ayrıca vakitlerini ayırarak programa teşrif eden AK Parti Uşak Milletvekilleri Fahrettin Tuğrul ile İsmail Güneş, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Halil YÜCEL, konfederasyonumuza bağlı sendikaların şube başkanları ve kıymetli üyelerimize teşekkür ederiz.