Uşak 1 Şubesi

DOST MECLİSİ BULUŞMALARIMIZA PİKNİK ETKİNLİĞİ İLE DEVAM EDİYORUZ.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına Dost Meclisi piknik etkinliğimiz ile başladık.


 
Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı etkinliğe sendikamızın kıymetli üye ve ailelerinin yanısıra Ak Parti Uşak Milletvekillerimiz Sn. İsmail GÜNEŞ ile Sn. Fahrettin TUĞRUL, Ak Parti Merkez ilçe başkanı Sn. Mehmet Bayar, İl Milli Eğitim müdür yardımcılarımız Yaşar Akyay ile İlhan Hayran ve milli eğitim şube müdürlerimiz Ahmet Aydın, Murat Can, Sinan Yıldız, Ömür Öz, Hasan Kahraman, Halil Terzi katıldı. 

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Şube Başkanımız Sn. Bilal KARA, “2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı başlarken eğitim çalışanlarımıza moral olması ve gönülden gelen dostluğumuzun pekiştirilmesi amacıyla piknik etkinliğine katılan tüm eğitim çalışanlarına teşekkür ederek eğitim camiasının paydaşları olarak yeni eğitim ve öğretim yılının Uşak’ımızın özelinde ülkemize hayırlar getirmesini temenni etti.

Bizleri kırmayıp Dost Meclisimize teşrif eden Ak Parti Uşak Milletvekillerimiz Sn. İsmail GÜNEŞ ve Sn. Fahrettin TUĞRUL ile Ak Parti Merkez İlçe başkanı Sn. Mehmet BAYAR beyefendiye şube yönetimi olarak şükranlarımızı sunarız. 

 

Dost Meclisimizin keyifli ve samimi bir ortamda gerçekleşmesinde büyük emeği olan şube yönetimimiz ve sendikamızın kıymetli üyelerine teşekkür eder 2023 - 2024 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ederiz.