Uşak 1 Şubesi

7. OLAĞAN GENEL KURULUMUZ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

       Şubemizin 7. Olağan Genel Kurulu 16 Ekim 2022 Pazar günü Karakuş Düğün salonunda yoğun bir katılım ve çoşkulu bir hava içerisinde gerçekleşti.

        Genel kurulumuz Divan üyelerinin delege oylarıyla Memur-Sen Uşak İl Temsilcisi Sayın Muhammed Ali ALOĞLU, Memur-Sen Uşak önceki dönem il temsilcileri Sayın Mehmet KARAÇALLIK ve Sayın Emin ACAR  olarak belirlenmesinin ardından İstiklal Marşı okunarak başladı.

          Genel Başkan yardımcılarımız Sayın Muammer KARAMAN ve Şükrü KOLUKISA’nın teşrifleriyle gerçekleşen genel kurulumuza;

            Uşak Ak Parti Milletvekili Sayın İsmail GÜNEŞ,

            Uşak Ak Parti İl Başkanı Sayın Fahrettin TUĞRUL,

            Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Bülent ŞAHİN ve beraberindeki şube müdürleri,

            Memur-Sen Uşak İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Uşak Şube başkanı Sn. Muhammed Ali ALOĞLU,

            Büro Memur-Sen Uşak İl Başkanı Sayın Osman SAVAŞ,

            Ulaştırma Memur-Sen Uşak İl Temsilcisi Sayın Necati DUYMAZ,

            Emekli Memur-Sen Uşak İl Temsilcisi Sayın Mehmet NACAR,

            Hizmet-İş Sendikası Uşak İl Başkanı Adil ÖZDEMİR,

            Afyonkarahisar 1 nolu şube başkanı Sayın Mustafa ASLAN,

            Okullarımızın saygıdeğer yöneticileri ve iş yeri temsilcileri ile çok kıymetli delegelerimiz katılım sağlayarak bizleri onurlandırdılar.

            Oy verme işlemi başlamadan önce Şube başkanımız Sayın Bilal KARA genel kurulun açılış konuşmasını gerçekleştirerek tüm misafirleri selamladı. Akabinde selamlama konuşmalarını yapmak üzere Ak Parti Uşak İl Başkanı Sayın Fahrettin TUĞRUL ve Ak Parti Uşak Milletvekili Sayın İsmail GÜNEŞ sahneye davet edildi.

   

            Genel başkan yardımcımız Sayın Muammer KARAMAN genel kurulumuz vesilesiyle tüm katılımcılara hitap ederek sendikamızın çalışmaları hakkında bilgiler vererek şu sıralar eğitim camiasının bir numaralı gündemini oluşturan Öğretmenlik Meslek Kanunu ve Uzman/Baş Öğretmenlik unvanlarını kazanmak için gerçekleştirilecek sınav hakkında kamuoyunda merak edilen sorulara yanıtlar verdi. Sendikamızın SINAVA KARŞI tutumunu ve kariyer basamaklarında sadece mesleki yıla dikkat edilerek ilerlenmesi gerektiğini bir kez daha vurguladı.

            

            Konuşmaların ardından Şube Başkanımız Sayın Bilal KARA önceki dönemde yönetim kurulunda omuz omuza mücadele ettiği dava arkadaşları Tunay KURULTAY, Ali EMİR, Ali Osman DAĞLI ve Cumhur ACAR’a üstün hizmet ve gayretlerinden ötürü delegasyon ve misafirlerin huzurunda teşekkürlerini iletti ve plaketler takdim edildi.

        

         

            Divan Kurulunun 7. Olağan Genel Kurulda aday olmak isteyen şube başkanı ve yönetim kurulu listelerinin ibraz edilmesi çağrısı üzerine şube başkanımız Sayın Bilal KARA yeniden adaylığını açıkladı ve akabinde Yüksek Seçim Kurulu görevlilerinin nezaretinde oy verme işlemi başladı.

             

                                            

            Saat 17.00 ye kadar devam eden oy verme işlemi sonrası oylar sayıldı ve 7. Olağan Genel Kurulumuz neticesinde yeni yönetim kurulu aşağıdaki şekilde teşekkül etti.

 

            Şube Başkanı Bilal KARA,

            Şube Sekreteri Fatih ÇAKMAK,

            Başkan Yardımcısı ( Teşkilatlanma) Mehmet ŞENLİYURT,

            Başkan Yardımcısı ( Hukuk ve Toplu Sözleşme) Akın ACAR,

            Başkan Yardımcısı ( Mali İşler ) Durmuş ERSOYSAL,

            Başkan Yardımcısı ( Medya ve İletişim) Faruk TUNA,

            Başkan Yardımcısı ( Eğitim ve Sosyal İşler) Coşkun ÇETİN

            Demokrasi şenliği edasında gerçekleşen 7. Olağan Genel Kurulumuz neticesinde oluşan yeni yönetim kurulumuz tüm delege ve misafirlere teşekkür etti. Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından 7. Olağan Genel Kurulumuz sona erdi.