Uşak 1 Şubesi

İş yeri temsilcilerimizle buluştuk

Eğitim Bir Sen Uşak yönetimi olarak düzenli hale getirmeye çalıştığımız iş yeri temsilcilerimizle, idarecilerimizle, üyelerimizle, memur ve hizmetlilerimizle kahvaltılı programlarımız devam ediyor.

 

Bu programlarının en sonuncusunu Pazar günü Ricco Cafe’de iş yeri temsilcilerimizle yaptık. Kahvaltılı programımıza iş yeri temsilcilerimizin yanı sıra İHH Uşak temsilcilerinden Hüseyin Kavak tve basın mensupları da katıldı.

 

Kahvaltının ardından söz alan İHH Uşak temsilcilerinden Hüseyin Kavak ‘’Her Sınıfın Yetim Bir Kardeşi Var’’ projesi kapsamında Uşak’ta yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Şube Başkanımız Bilal Kara ise geçen yıl proje kapsamında 32 okuldan 46 yetime bakıldığını ve desteklerinden dolayı üyelerimize teşekkür etti. Bu yıl ise bu sayıyı 100’e çıkartmak istediklerini bu konuda iş yeri temsilcilerimize Projeyi daha fazla sahiplenmeleri gerektiğini söyledi. Kara Konuşmasının devamında ise Eğitim Bir Sen olarak Türkiye’de ‘’500.000’’ üye hedefi koyulduğunu belirterek bu sayıya Uşak’tan maksimum katkıyı vermek istediklerini söyledi.

 

Konuşmasının sonunda Eğitim Bir Sen Uşak olarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Şube Başkanımız Bilal Kara, programımıza katılan iş yeri temsilcilerimize, İHH temsilcisine ve basın mensuplarımıza teşekkür etti.