Uşak 1 Şubesi

25. Yıl Vefa Buluşması

Eğitim Bir-Sen Uşak şubesi kuruluşundan bugüne kadar Uşak’ta sendikamızın Başkanlığını yapmış başkanlarıyla, yönetim kurullarıyla, eski ilçe başkan ve yönetim kurullarıyla Atapark Çayzade’de ‘’Vefa’’ buluşmasını gerçekleştirdi.

 

Kahvaltılı programa Uşak Ak Parti Milletvekilleri Mehmet Altay, Alim Tunç, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, ilçe yönetimleri, okul müdür ve müdür yarımcıları, sendika iş yeri temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Eğitim Bir-Sen Uşak şube başkanımız Bilal Kara programımıza katılanlara hitaben selamlama konuşmasıyla Sendikamızın dünü, bugünü ve yarına ait planlamasından bahsederek, Bugünlere gelmemizde emekleri olan kurucu başkanımıza, yönetim kurullarına teşekkür etti.

 

Sendikamızın Kurucu Başkanı Hamza Kale Sendikamızın ilimizde nasıl kurulduğunu, kurulma aşamasında karşılaşılan zorlukları, Mehmet Akif İnan’ın Uşak’ta görev yaptığı dönemi anlatan konuşmasını ve gençlere nasihatlerini anlattı.

 

Kuruluş dönemi Başkanlarımızdan Nafiz Ünal Kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan’ın Uşak’ta görev yaptığı yıllarda hatıraları davetlilerle paylaştı.

 

 

Uşak Belediye Başkanımız Nurullah Cahan böyle bir organizasyon için Eğitim Bir-Sen yönetim kurulunu kutlarken, Belediyemize ait Sosyal tesisin program için kullanılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ardından söz alan Milletvekillerimiz Mehmet Altay ve Alim Tunç 16 Nisan referandumuna ait merak edilenleri cevaplayarak, Cumhurbaşkanlığı sisteminin önemini anlatan konuşmalarını gerçekleştirdi.

 

Programın ardından sendikamıza emek vermiş İl Başkanları ve ilçe Başkanlarına hediyeleri takdim edildi.