Uşak 1 Şubesi

Gelecek nasıl bir öğretmen bekliyor?

Eğitim Bir Sen Uşak Sosyal işlerin hazırladığı Düşünce Koçu Münir Arıkan’ın sunduğu ‘’gelecek nasıl bir öğretmen bekliyor’’ konulu  seminer Uşak Atatürk Kültür Merkezinde Uşak Belediye Başkanı Nurullah CAHAN, Milli Eğitim Müdürü Bülent ŞAHİN, Memur-Sen Başkanı Mehmet KARAÇALLIK, Memur-sen’e bağlı iş kollarının başkanları ve üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti.

 

Programın başında Eğitim Bir-Sen’in 2016 tanıtım videosu izlendi. Ardından Eğitim Bir-Sen Uşak Şube Başkanımız Bilal KARA salonu dolduranlara seslenerek programımıza gelen herkese teşekkürlerini iletti. Eğitim Bir-Sen Başkanımız KARA yaptığımız faaliyetlerden, Mehmet Akif İnan’ın Uşak’ta  Öğretmenlik yaptığı yıllardan bahsetti. Eğitim Bir Sen’in sadece maddi kazanım sağlayan bir sendika olmadığını bu tarz programlarla üyelerine katkı sunmaya çalıştığını söyledi.

 

Memur-Sen Başkanımız Mehmet KARAÇALLIK ise son dönemlerde Ülkemizin zor zamanlardan geçtiğini belirterek Uşak’ta yaklaşık 6.000 Memur-Sen üyesi olduğunu ve üyeleriyle her zaman Devletimizin yanında olduğumuzu ifade etti.

Programıza teşrif buyuran Uşak Belediye Başkanı Nurullah CAHAN sendikamıza bu tarz programlardan dolayı teşekkürlerini iletti. Eşinin de öğretmen olduğunu söyleyen CAHAN eğitim camiasının dertlerini, sevinçleri gayet iyi bildiğini ve her zaman Eğitim camiasını yanında olduğunu söyledi.

 

Ardından Düşünce Koçu Münir ARIKAN sahneye gelerek ‘’Gelecek Nasıl Bir Öğretmen Bekliyor konulu sunumu yaptı.

 

Oldukça keyifli geçen programın ardından Hediye takdimi yapıldı.

 

Programımıza gelen tüm davetlilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.